How to make paneer soft and spongy?

Tutaj można przedstawić wychwycone w grze błędy

How to make paneer soft and spongy?

Postprzez pateltimil94 » 05 kwi 2024, 11:33

Achieving soft and spongy paneer is key to elevating any matar paneer recipe. Start by boiling milk and adding lemon juice or vinegar until it curdles completely. Strain the curdled milk through a cheesecloth and rinse it under cold water to remove any acidic taste. Squeeze out excess water and hang the paneer to drain for about 30 minutes. Once drained, place a heavy object on top to press it gently for another 30 minutes. This process ensures a soft and spongy texture. Incorporate this homemade paneer into your paneer recipe for a truly delightful culinary experience.
pateltimil94
 
Posty: 2
Dołączył(a): 04 kwi 2024, 11:20

Powrót do Błędy i zgłoszenia

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość