Mateo napisał(a):UnderPantsMachine napisał(a):Dla niewtajemniczonego czytelnika sprawa wydaję się prosta niczym drut lecz 5-6 osób to chyba nadal mniejszość, tak?zatem ci, którzy nie zapłacili nie mają możliwości zgłaszać reklamacji ?
heheh teraz sytuacja wydaję się bardziej klarowna
,,sponsorzy" mają prawo i są uprzywilejowani a nie płacące osoby nie mają tych przyjemności ehhehe suuuuuuuuper
i tak trzymać
przecież nie można dyskryminować ,, sponsorów "
przypomnę, że sprawa dotyczy lotu kury na S3 a niestety nie dostrzegam związku z S4 to tak na marginesie XD poza wyjątkiem wspólnej awarii
i owszem być może mój głos jest jedynym przeciwnym w tej kwestii ale chyba nietrudno wyobrazić sobie, że więcej aniżeli jedna osoba jest i będzie przeciwna anulowaniu tego lotu
ale ok, Pan administrator ma zawsze rację
zawsze i ze wszystkim rzecz jasna
zwłaszcza jeżeli chodzi o mniejszości i jak zawsze poszkodowanych sponsorów hehehe gratuluję genialnej decyzji
, która moim skromnym zdaniem jest rażącym i okropnym błędem i kompletnym brakiem kompetencji
bravo!!!!
Nie 5-6 tylko około 40 graczy nie zapisało to po pierwsze, po drugie liczba gołębi normalnie zapisywanych na loty wynosi 10-11 tys na locie kury było trochę ponad 7 tys. i brakowało dużo topowych lotników, po trzecie demokracja działa w obie strony skoro gra około 170 osób a protestuje 2-3...
UnderPantsMachine, a może powodem twojego protestu jest to że złapałeś 16 konkursów na locie Kury gdzie wcześniej łapałeś 3-9?
ja na locie kury złapałem mniej konkursów niż zwykle ale jak ci chodzi o te pare euro za konkursy to ci je odeśle a admin niech anuluje moje konkursy z tego lotu człowieku to jest tylko gra